Egy potenciális Red Bull zaklató bukása meglehetősen veszélyes helyzettel állíthatja szembe a tehetséges tervezőt, Newey-t

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Egyre több sajtóértesülés lát napvilágot arról, hogy mi történhetett valójában a Red Bullnál, illetve hogy milyen következményei lehetnek Horner távozásának egy héttel az autóbemutató előtt.

A Red Bull F1-es csapatához kapcsolódó súlyos vádak valóban komolynak tűnnek és kihatással lehetnek Christian Horner, a csapatfőnök állására. Több sajtóértesülés is megemlíti, hogy milyen következményei lehetnek Horner távozásának, mindössze egy héttel az autóbemutató előtt. A holland Telegraaf elsőként számolt be róla, hogy a Red Bull ausztriai vezetősége vizsgálatot indított Horner ellen egy állítólagos nem megfelelő magatartás miatt egy női munkatársa iránt. Valóban létezik az ügy, amelyet jelenleg jogászok vizsgálnak. Külön érdekesség, hogy ez a botrány akkor történik, amikor a csapat a dominánsan ható 2023-as bajnokuságot követően újabb sikerekre számít Max Verstappen vezetésével.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések